m

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit.

m
s

Краве Сирене

от фермерско мляко

Егрек Краве СиренеНашите сирена са гордостта на производството ни. Настроили сме всичко така, че да успеем да направим всички онези технологични процеси, които допринасят за възможно най-високото качество. 

Освен че са пълномаслени и задължително зреят дълго – 60 дни, нашите сирена се произвеждат и по традиционна нискотемпературна технология. Това означава, че при първоначалната пастьоризация на млякото, тя се прави на ниска температура, до 72 градуса. Това е класическата, традиционна пастьоризация и тя гарантира, че ензимите и полезните вещества няма да изтекат в суроватката, а ще се запазят в сиренето, докато то зрее и докато дойде време да го сложите на масата си.